Ne Kosove Ka Pase Ekstremiste Dhe Radikale Te Te Gjitha Feve, Te Te Gjitha Etnive Dhe Te Te Gjitha Partive


twitter thread from
Ne Kosove ka pase ekstremiste dhe radikale te te gjitha feve, te te gjitha etnive dhe te te gjitha partive. Padyshim qe ekstremizmi eshte i demshem. Doza e tepruar edhe e demshme kudo. Edhe ilaçet jane te demshme kur teprohen. 1/
Megjithate, duhmi me u mburre si shoqeri qe ne aspektin e religjionit qendrojme mire. Me mire se cdo popull tjeter. Me kane katolik ne Kosove, jo qe nuk eshte pengese, por eshte perparesi. Myslimanet ne Kosove jane njerez te mire e te dashtun. E respektojne fene e tjetrit 2/
Prandaj, ne kete nate te festes, ditelindjen e Krishtit, katoliket kur te shkojne ne kishe le ta falenderojne Zotin qe kane keso vllaznish 🙂. E gjithe situata eshte, ndoshta, edhe pak me e komplikuar se sa kaq, por parimisht eshte keshtu. 3/
I kam bo 47 vjet, kurre kurrkush nuk me ka diskriminu, nuk me ka keqyr shtrembet, edhe pse ndoshta shkrimet e mia kane mujte me u cilesu tendencioze, posacerisht kur u paten tranu do vllazen me shku ne Siri 🙂.
Nejse, urime krejtve kjo feste, edhe mos me çoni gifa palidhje 😂

Leave a Reply

Your email address will not be published.